despre noi

Print de mari rezoluții în tehnologie fotografică tradiționalăAME design s-a născut dintr-o dorință. Dorința de a avea ceva unic. Un echipament de printare de vârf care nu exista în țară și care urma să aducă mari schimbări în piața serviciilor de print digital de mare rezoluție din România dar și în piața consumatorilor de astfel de produse, consumatori care au fost ținuți departe de ceea ce se numește print INDOOR de mari dimensiuni, de calitate, la preț convenabil și realizat într-un timp foarte scurt. Print de mari rezoluții.

Aducerea acestui nou echipament DURST LAMBDA©, tehnologie de vârf la nivel mondial, chiar și astăzi, rezolvă multele probleme apărute ca urmare a utilizării tehnologiei cu inkjet de mare rezoluție și mari dimensiuni: dungi vizibile, dispariția accidentală a unor culori din imaginea printată ca urmare a înfundării capetelor de printare, viteza scăzută de printare, costuri mari de producție pentru calitatea maximă.

Ne adresăm astfel în egală măsură pieței fotografilor – extrem de pretențioasă, acceptând cu greu echivalarea unei fotografii cu o imagine printată în tehnologie inkjet și pieței publicitare cu pretenții mari în realizarea unui print impecabil de mari dimensiuni, cu stabilitate și repetabilitate a culorilor pentru o aceiași imagine printată la intervale mari de timp, cu o gamă de culori RGB nativă (care nu mai necesită conversia în gama de culori CMYK, cum o cer toate celelalte tehnologii de printare) și care să poată deci reproduce cât mai exact culorile de brand dorite.

Viteza mare de tipărire (peste 45mp/h la 4000dpi!) vine și ea în ajutorul clienților pentru care ”ieri era târziu”, fiind bine cunoscut faptul că de fapt toți clienții doresc să aibă produsul foarte repede.

Nu uităm faptul că prețul este de multe ori factorul decisiv în alegerea unui produs. Prețul unui print de mari rezoluții în această tehnologie este egal sau chiar mai mic decât cel produs în tehnologie inkjet de mare rezoluție.

Dorim să oferim doar servicii de calitate nu doar prin oferirea unui print de mari rezoluții și mari dimensiuni ci și printr-o relație de foarte bună calitate cu orice client, fie unul cu care avem deja o strânsă colaborare fie unul nou, care dorește un furnizor de încredere pentru  un print de mari rezoluții și mari dimensiuni, chiar dacă este vorba doar de o lucrare sporadică.

Dacă nu credeți că deținem toate atuurile: supremația în calitatea printului, viteză foarte mare de execuție și preț convenabil, nu rămâne decât să vă convingem făcându-ne o vizită la sediul firmei noastre, pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie, inclusiv o mostră cu imaginea pe care o doriți, specifică activității firmei Dvs. sau clienților Dvs.

Modurile de contactare a noastră pentru prețuri, întâlniri sau alte informări le aveți prezentate pe pagina de contact de pe site.

Bine ai venit , astăzi este vineri, 22 martie 2019