Se vinde echipamentul DURST LAMBDA aflat în dotarea AME design!

 

AME design s-a născut dintr-o dorință. Dorința de a avea ceva unic. Un echipament de printare de vârf care nu exista la acel moment în țară și care urma să aducă mari schimbări în piața serviciilor de print digital de mare rezoluție din România dar și în piața consumatorilor de astfel de produse, consumatori care au fost ținuți departe de ceea ce se numește print INDOOR de mari dimensiuni, de calitate, la preț convenabil și realizat într-un timp foarte scurt. Print de mari rezoluții.

Așa s-a și întâmplat, pe piața de print digital de mari dimensiuni și mari rezoluții din România s-au întâmplat mari schimbări, prin apariția acestui mare competitor.

Aducerea acestui nou echipament DURST LAMBDA©, tehnologie de vârf la nivel mondial, chiar și astăzi, a rezolvat multele probleme apărute ca urmare a utilizării tehnologiei cu inkjet de mare rezoluție și mari dimensiuni: dungi vizibile, dispariția accidentală a unor culori din imaginea printată ca urmare a înfundării capetelor de printare, viteza scăzută de printare, costuri mari de producție pentru calitatea maximă.

Ne-am adresat astfel în egală măsură pieței fotografilor – extrem de pretențioasă, acceptând cu greu echivalarea unei fotografii cu o imagine printată în tehnologie inkjet și pieței publicitare cu pretenții mari în realizarea unui print impecabil de mari dimensiuni, cu stabilitate și repetabilitate a culorilor pentru o aceiași imagine printată la intervale mari de timp, cu o gamă de culori RGB nativă (care nu mai necesită conversia în gama de culori CMYK, cum o cer toate celelalte tehnologii de printare) și care să poată deci reproduce cât mai exact culorile de brand dorite.

Viteza mare de tipărire (peste 45mp/h la 4000 dpi!) a venit și ea în ajutorul clienților pentru care ”ieri era târziu”, fiind bine cunoscut faptul că de fapt toți clienții doresc să aibă produsul foarte repede. Așa am putut realiza producții foarte mari lunare atunci când piața publicității indoor de țigări era foarte dezvoltată.

Am dorit să oferim doar servicii de calitate, dar nu doar prin oferirea unui print de mari rezoluții și mari dimensiuni ci și printr-o relație de foarte bună calitate cu orice client, fie unul cu care aveam deja o strânsă colaborare, fie cu unul nou, care dorea un furnizor de încredere pentru  un print de mari rezoluții și mari dimensiuni, chiar dacă este vorba doar de o lucrare sporadică.

Aprecierile pe care le-am primit de-a lungul timpului de la beneficiarii noștri au fost extrem de pozitive, ținând și acum, cu ocazia asta, să le mulțumesc tuturor pentru colaborarea avută.

A venit însă și o perioadă economică mai grea, pandemia a accelerat declinul, personal am fost implicat și într-o activitate de altă natură, ce m-a determinat să diminuez mult implicarea mea în firmă și implicit contribuind la ceea ce s-a întâmplat inevitabil: suspendarea activității firmei. Orientarea mea profesională este acum în cu totul alt domeniu, care nu mai are legătură cu domeniul printului. Pasiunile însă au rămas, pe tot ce ține de imagine și domenii asociate (gestiune de culoare, pregătire de fișiere grafice, tehnologii de printare etc) , continui să împărtășesc și altora cunoștințele dobândite în zeci de ani, prin seminare sau webinare ocazionale.

Astăzi a venit și un alt moment, cel oficial în care pun la vânzare toate echipamentele de producție din AME design, de la minunatul echipament DURST LAMBDA și la procesorul RA4 Colenta, la alte echipamente utile într-o producție publicitară și chiar la domeniul vreauprinturi.ro, ce a fost dedicat vânzării online de printuri de la diverși fotografi. Lista completă de echipamente puse în vânzare o regăsiți mai jos. Cine este interesat de un anumit echipament sau mai multe, îl rog să mă contacteze prin formularul de pe pagina de contact de pe site. Varianta achiziției complete (Durst Lambda + procesor + alte active) este extrem de avantajoasă pentru orice doritor. O consiliere completă din partea mea, cu cele mai oneste informații, va fi și ea disponibilă.

 

Marcel Eremia

manager AME design

Detalii despre vânzarea acestui echipament, dar și a altora, le aveți pe pagina ”de vânzare” echipament Durst Lambda.